آموزشی ها

پرلاتور چیست ؟ نصب و تعویض پرلاتور شیرآلات

دنیای مدرنی که در آن زندگی می‌کنیم باعث شده تا همگان به آب لوله‌کشی دسترسی داشته باشند. اما وجود خشک‌سالی در سال‌های اخیر سبب شده تا با استفاده از ابزارهای موجود بتوانیم مصرف آب را در منزلمان کاهش دهیم. به همین دلیل در این مقاله می‌خواهیم بدانیم پرلاتور چیست؟ نصب و تعویض پرلاتور شیرآلات به چه صورتی انجام می‌گیرد؟

کاهنده آب: پرلاتور چیست؟ نصب و تعویض پرلاتور شیرآلات

در گذشته‌ که هنوز شیرآلات به این شکل و دارای امکانات مدرن نبود، قطعات آنها به سرپیچ و لوله آب خلاصه می‌شد. این ابزارهای قدیمی مصرف آب زیادی داشته و باعث می‌شدند تا فشار آب بر طبق فشار موجود در لوله‌ها به بخش‌های مختلف خانه انشعاب پیدا کرده و احتمال داشت گاهی با فشار آب خیلی کم و یا فشار بالا مواجه شویم که طبیعتا امری ناخوشایند بود.

امروزه اگر به انتهای علم شیرآلات آشپزخانه و یا روشویی منزلتان دست بزنید، متوجه یک جسم با ظاهر توری، مشبک و یا فلزی خواهید شد. این ابزار کاربردی پرلاتور شیرآلات نام دارد که به عنوان سرشیر کاهنده آب توسط شرکت‌های مربوطه ساخته و در بازار عرضه می‌گردند.

کار پرلاتور چیست؟ نصب و تعویض پرلاتور شیرآلات

برای اینکه بهتر متوجه کار پرلاتور شوید، باید بگوییم این ابزار به شکلی عمل می‌کند که با استفاده از توری‌های مشبک ظاهر آن را به صورت رشته‌ای درآورده و با هوا ترکیب می‌نماید. این عمل باعث می‌شود تا آب در کلیه قطر لوله به شکل کاملا یکسان و منظم از آن خارج گردد.

پرلاتور از خانواده تجهیزات کاهنده بوده و این قطعه می‌تواند موجب کنترل آب و همچنین جلوگیری از فشار زیاد آب و پاشش به اطراف سینک ظرفشویی شود.

ادامه مطلب
اجزای تشکیل دهنده شیرآلات چیست؟

اجزای پرلاتور چیست؟ نصب و تعویض پرلاتور شیرآلات

همانطور که تا به اینجا گفته شد، با توجه به اینکه پرلاتور از اجزای ساده‌ای تشکیل شده است، اما می‌تواند باعث کاهش مصرف آب و همچنین کاهش هزینه‌های قبض آب شود. این جسم درون خود اجزایی را جای داده که در ادامه به آنها اشاره می‌نماییم:

در بالاترین بخش پرلاتور که با علم شیر در تماس است، یک واشر پلاستیکی نصب شده تا این قسمت نشتی ندهد و محکم در جای خود بماند.

محدود کننده جریان آب دومین قسمت از اجزای پرلاتور شیرآلات بوده و جنس این قطعه فلزی و یا پلاستیکی می‌باشد. وجود این قطعه آب را پشت این صفحه نگه داشته و با تنظیم فشار آب جریان یافته را به بیرون انتقال خواهد داد.

بخش بعدی اجزای پرلاتور فیلتر نامیده می‌شود و وظیفه جداسازی ناخالصی‌ها را بر عهده دارد. این عمل باعث می‌گردد تا آب گوارایی در اختیار شما قرار بگیرد.

قطعه‌ی ترکیب کننده وظیفه محدود کردن جریان و فیلتر را بر عهده داشته و سبب می‌شود تا قطعات بالایی به صورت صحیح سر جای خود قرار بگیرند.

آخرین بخش اجزای پرلاتور که با چشم دیده می‌شوند، توری فلزی مشبک است. این توری به عنوان آخرین فیلتر عمل کرده و با نصب این قسمت پرلاتور تکمیل می‌گردد.

انواع پرلاتور شیر

پرلاتورها با توجه به سلیقه مشتری و کارایی‌شان در انواع گوناگونی توسط شرکت‌های تولید کننده به بازار عرضه می‌شوند.

یکی از این انواع پرلاتور هوا دهنده بوده و نحوه عملکرد آن به این صورت است که هوا را به آب در حال خروج از شیر وارد نموده تا جریانی با قطرات بزرگ‌تر را ایجاد کند.

ادامه مطلب
نحوه نصب لوله کشی شیرآلات توکار

نوع دیگر پرلاتور لمینار است که سبب می‌شود تا آب به صورت شفاف و نرم از لوله خارج گردد. پرلاتور سوزنی نیز برای افرادی که می‌خواهند مصرف آب را به کمترین میزان ممکن برسانند مناسب است.

پرلاتور بارانی نوع دیگر پرلاتور است که مناسب افرادی می‌باشد که برای شستن مواد غذایی خود دقت زیادی به خرج می‌دهند.

آخرین بخش نیز به پرلاتور میکادو که ظاهر زیبایی دارد اختصاص پیدا می‌کند. این پرلاتور علاوه بر کاهش مصرف آب، بسیار زیبا است.

نحوه نصب پرلاتور

نصب پرلاتور بر روی شیرآلات توسط ساده‌ترین ابزارها ممکن است. برای نصب تنها باید واشر مخصوص عایق آب را که در بسته‌بندی محصول موجود است، بر محل سرپیچ پرلاتور قرار داده و به صورت چرخشی در سر جای خود محکم کنید. جهت نصب آن می‌توانید با استفاده از انبردست یا آچارفرانسه به‌آرامی این کار را به انجام برسانید.

سخن آخر

در این مقاله به بررسی پرلاتور شیرآلات پرداختیم و با طریقه‌ی نصب آن آشنا شدیم. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان ما تماس گرفته و از راهنمایی‌های ایشان بهره‌مند گردید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.